söndag, januari 15, 2006

innebanydvåld?


eldhus - dhl 5 - 3

knasa på mina debuter på inkast me. bra inkast.

Ont i mest hela kroppen lyssnandes på "rakt över disk" i en inspelning från 1979 (ett särdeles bra år) med vår allas clabbe som deejay. Härlig disco-music, inte sån där kommersiell crap som vi överöses av (robert funderar över det där). "born to be alive" mixat med stjärnans höga tempo och hippa snack. Måste varit gammal redan då, men han är fantastisk på spontanskratt. "vad är det jag hör? en music-man, framför av revange".

trötthet är som fylla, man säger för mycket.. smart att nana då. (fler likheter finns på lager)

Innebandyvåld som kommande våg? Sveper in över landet med kastade handskar och "rör du målvakten dör du"-attityd hämtad rakt från isen i kinnarps. hårband, strumporna sexigt lagom över vaderna, blonderad hockeyfrilla o svettband (gärna likt basketspelarn runt biceps). Gå-innebandy och guldglänsande dojjor och tröjjan lagom placerad innanför, men lite slappt även untanför byxkanten. Attityd. Med ett regelverk som tillåter omspel för en dubbel-tia och sarger lagom höga för att vika ett ledband runt sin egen axel innan pisksnärtseffekten påminner sin ägare om vad smärta innebär. Själv har jag diverse åkommor som kommer kännas kanon i komb med kyla och skridskor på råslätt ip senare i afton.

bra att ha 100+ kilo barnarpare i ryggen när man ställer till med något...

Va å storhandlade med frugan och lillen idag me, stooor... Köpte lite cider o snacks till filmen ikväll.. 90 flaskor cider.. 135 liter... o lite chips. Bra bil kan jag tycka då, golf 4, med precis lagom mycke ledig plats. Privat-handlade rostad majs med chili-smak som fungerade mycket bra till ett stort glas vitt (vatten) och säkert till whiskey med. Ska testa på fredag tror jag. Kan va ledsen, kan vara glad då.

nej, inte scout ja inte... (hajjar inte vart all felaktig fakta kommer ifrån. e ja o svennis som har problem med ryktesspridning)

3 saker som saknas i min gammelbil
*servo
*abs-bromsar
*värme

3 Comments:

At 7:35 em, Blogger Marie said...

målvakten är helig, i alla sporter, måste försvaras -alltid! Bra med livvakter då med när målis ska skyddas...
Hockeybockey -innebandy på is? Hm, tror våldet är ung. desamma iaf. Du vet vem som har all cider imon när den saknas... (fjortisfylla.se, tiss!)
fredag ja, dagen då man vet om man ska festa eller sörja. tentaångest som fn. lycka till på matchen nu. kram

 
At 8:33 em, Blogger Robban said...

Ja ingen komersiell skit i mina öron!:)

Ja klart det blir whikey på fredag, jag har lite famous, vi slår våra flaskor ihop och lägger grunden för en fantastisk helg oavsett resultat på tenta!

 
At 12:40 fm, Blogger Mysan said...

Yo!

Storhandlingen idag var ganska så speciell om man sätter den i relation till en "vanlig" storhandling ey?! 84 flaskor cider...tokigt men fräsigt! Tack igen!

Gött å se att du ligger på topp i busligan!! :)

Ere nå fel på scouter eller? ja har minsann varit sjöscout å en stolt sådan, alltid redo! :)

Kram

 

Skicka en kommentar

<< Home