onsdag, december 21, 2005

sover du?

bilderna får ligga hur fan dom vill...


ok att fråga...

Fan så tomt allt kan kännas ibland. Från lyckan till bara tomhet. va gör man? borde gråta oftare...

inga pojkar sover...

Dom säger att hon lever ensam och kanske vill hon ha det så? Men om hon inte vill det då? Om hon vill hålla hand och kolla på film. Om hon vill komma ut ikväll och gå. Gå runt munksjön, trots kyla och mörker. Tror på en varm sommarnatt och en eld. Varför inte en gitarr som man ser på film? Ett glas vin eller en kaffekopp utan socker. En stilla vind som sveper dom med över vättern. Djupt och blått. Utan en tvekan, utan en tanke. Bara en kyss eller en kram.

"I arrived at the party, saw her standing there. With her dark blue eyes and her long blond hair..."

Så har julklappshandeln börjat även för en orakad slyngel i diesel-t-tröja och blå-jeans. Ett stort paket har inhandlats, precis som förra året, på en gigantisk affär, precis som förra året, och problem att slå in, precis som förra året. Förra året var bra. Sämre start på nya året. Men de kanske kan sluta bättre, eller så blir nästa år mitt. Fan, det är dags nu...

"when the children cry..."

Vart ska världen gå? Vem vill den hem till? "no more presidents, and all the wars will end. one united world, under god" En enad värld? Vem är gud och varför gör han inte som jag säger? Jo, jag har sett Bruce den allsmäktige men jag vill bara ha liite makt. Få typ en eller två fria önskningar..

Stockholm -05. Vi är kungar om natten på krogen.. live på ullevi. Vi va grymma...

English Summary:
Willie and me, up for some great scotch (from a tap)



1 Comments:

At 12:43 fm, Blogger Jonatan said...

kommentera i sin egen blogg. *suck* men bilderna ligger inte där dom gör av någon mening. orka ändra.... =(

 

Skicka en kommentar

<< Home