torsdag, december 15, 2005

ses i juni?




would you believe in a love at first sight? Yes, I'm certain that it happens all the time...

Så står man i fönstret (bokstavligen talat till följd av en stark trådlös anslutning som inte är tillräckligt stark för att gå igenom väggen) och funderar lite. Vad kommer man då fram till denna fantastiska onsdagsnatt (som dock övergått till torsdag för ett antal timmar sen men innan man sover är det ingen ny dag). Gitarren på golvet och ett glas med mjölk (spädd med en gnutta L43) påminner om en trevlig tillställning vid tvåtiden då radiosändning, 3rättersmiddag, hockeybockey och utgång ännu ej var upplevda. En hel del winnerbäck så klart, en dylan och lite la bamba på det. Medley. Planerna för kvällen var större än tiden som fick tillbringas på kåren. Inte helt oväntat men ändå anledning till viss besvikelse. Av olika anledningar. Hockeybockeyn gav juh också viss anledning till besvikelse som dock vägdes upp och över av tre tappra supportrars närvaro. Viva South Chics... Radiosändingen var rolig att genomföra och jag hoppas att någon vänlig själv offrade åtminstone en timma till radio k's julspecial. (fick aldrig höra jingeln me mitt rim o roberts stämma btw...)

vänner fikar...

Tjejer. Efter en lång, stundtals kylig (läs fantastiskt kylig om öron), promenad längs en av stadens gator kom vi fram till en sak. Man blir då inte klok på er. Inte för att ja inte fattat det innan men jag påminndes av en broder och minndes. Fast söta är ni allt... o ler gör ni. Cred för det. Får kanske spåna på ett tal till kvinnan för framtida blog. Ska inte slå upp i ett lexikon... Lexikon uppdateras inte tillräckligt snabbt.

va gör man...?

Hur var det nu med förkylningen som tydligen skulle vara ett virus med den strålande följden (läs tokdåliga följden) att penicilin gör lika mycke nytta som rosing i postkodsmiljonären. Inget hjälper mot (dumhet och) virus. Jodopax. Hej o hå. Vila. Mmm... Funtar allt på att vara rebell (yell) och lira lite imon, trots hosta och rösttappet. Är juh uppehåll sen jue... jue... skåne.

en vacker dag kommer detta kursiverade kopplas till en text ovan eller under och få en innebörd, helt annan än tanken bakom...

Nä, om man skulle ägna en stund åt min mentor Mr Seinfeld. Mycket kloka ord från den mannen. Har allt lite humor me, när han sätter den sidan till. Kan känna igen mig lite i alla karaktärerna, bra träffat.

juni, lagom...

English Summary:
Wireless In Nose

10 Comments:

At 11:15 fm, Blogger Marie said...

(rosing i poskodmiljonären..haha.)
förstår att ni inte kom in, var helt packat m folk. tjuriga vakter kvällen till ära också... Men twin är ju aldrig fel d heller =), men bartömning går inte o missa eg. men de kommer nya chanser

 
At 12:06 em, Blogger Marie said...

långt, ooh ja. men kåren är ju öppen innan dess =). bott i kära (hm) jkpg hela mitt liv, inga vidgade vyer om man säger så! sj? hade tänkt komma på julmyset, men f*ck, har styrelsemöte m min idrottsklubb...major important =(. så mkt för den integreringen...suck. dags att samla energi för anders nu då, kanske man kan undvika att somna?

 
At 3:44 em, Blogger Robban said...

Wöjj tack för alla tre inlägg...du är oxå snygg din best!

 
At 10:13 em, Blogger Jay said...

Jag blev grymt besviken på kåren! Om jag inte blivit man igår så hade jag gråtit en skvätt! Men som mogen man så hoppade jag över det! Och kvinnorna ja de är allt bra söta de! Puss

 
At 12:01 fm, Blogger Marie said...

...klart vi tjejer är komplicerade och svåra att förstå, annars skulle vi ju inte ha ngn charm ;). men ni grabbar är inte bättre ni. hoppas julkvällen blev bra m massa pepparkakor, extra snäll nu?

 
At 12:22 fm, Blogger Marie said...

konsekventa, haha. har aldrig mött en konsekvent kille :P. najs m lite hockey, vann ni? Kön blev äckligt lång sen, ja såg det. skönt att komma så tidigt som vi gjorde. men se det positiva, du slapp klämmas halv sönder när alla miljoner skulle hämta sina jackor på samma gång... g'natt =)

 
At 2:23 em, Blogger Caroline said...

Skoter, pulka, skridskor, you name it... För jag ska hem till norr :)

 
At 6:46 em, Blogger Marie said...

jujutsu kallas det. inte lika grymt som hockey kanske ;) men någon ursäkt för att få slå lite på andra behöver man ju...haha. kan förstå hur 3-6 känns som seger, känner en som spelar i damhockeylag, de är glada om de inte förlorar m mer än typ 5 mål. kämpa på så blir de bättre =)

 
At 6:56 em, Blogger Marie said...

hockeybockey är la grymt så de räcker. taktiken slå ur underläge borde ju funka :P. ivkäll ska ja bara softa o samla krafter till en äckligt lång da imon. gradering o klubbfest lär räcka för ett tag. sj då? ut o göra stan? haha =)

 
At 7:15 em, Blogger Marie said...

tss, inget fel i hemmakvällar men å andra sidan var d ju inte jag som missade kåren i onsdags :P. hoppas kvällen blir kanon nu då. kan säkert bli gött.

 

Skicka en kommentar

<< Home