tisdag, december 13, 2005

En bal på slottet?

ha du me di båda skorna lou?

Vad är väl en bal på slottet?

Skakandes, gäspandes och yrandes sitter jag här och kan inte låta bli att va glad. Fantastiskt långt tills man slutar och tokigt lite sömn till trots glädjs man. Glädjs åt en bal på slottet med mat, vin och dans. En särdeles trevlig sådan dessutom. Ser bra ut inför OS i slow-dance kommande månad. Ett kort tal och en sväng till tvillingstaden innan man kröp till kojs, ack så sent. Med tomtevakan i bakhuvudet, på mer än ett sätt, blir jag glad över att jag valt studentlivet. Underbart så här långt.

118118... jo du. Farligt där...

Lucia va d ja.. trevlig sådan med lussekatter, pepparkakor och glögg, om än blandsådan. Trevligt med luciatåg i spegelsalen igår också. Ett bra initiativ att skapa den julstämning som ännu inte infunnit sig i pojkens liv.

det är det där leendet..

Styrelseåret 2006 närmare sig, nästan otäckt fort. Nu bör man veta vad man har för tankar om kommande år. Vad vill man förändra? Vad kan förbättras? Integration känns som en bra punkt på dagordningen. Utbytesstudenter liksom fristående kursare syns mindre än vad som är bra. Samma ämnen läses, samma diskussioner pågår, och ändå är det svårt att kunna utbyta dessa. Att få ett internationellt perspektiv är väl strålande intressant i en allt mer globaliserande värld?

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen, vi är rastlösa själar som irrar i skogen.
Vi är dom som är kungar om natten på krogen. Vi är dom som vill ha allt.
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt.

English Summary:
TwinCity at JKPG 2006

7 Comments:

At 11:54 fm, Blogger Robban said...

Oj du kommer göra ett fantastiskt jobb Jonte! Kan inte misslyckas med denna styrelse!

 
At 6:14 em, Blogger Marie said...

Skönt att ngn har märkt oss stackars fristående kursare.
Inte så upplyftande när lärare säger saker som "tja...vi är inte så noga med era deadlines o så...vi tar ju er i andra hand...". Surt att missa massa info om goa grejer som händer med. aja, där va klagobrevet slut. :D
gött att fler tycker lektionerna är zzzzzzzzzz....

 
At 1:18 em, Blogger Mysan said...

visst hade jag väl båda skorna!? Nog för att jag i skrivande stund känner mig lite tankspridd men så illa är det inte..ännu. Du är ju min prins i vilket fall :)

Nya styrelsen blänker likt stjärnan i granens topp!!

 
At 1:44 em, Blogger Marie said...

klart att de blir bartömning ikväll =) höjdpunkt helt klart, kan ju inte missa såna stora grejer!

 
At 1:51 em, Blogger Marie said...

äh, du får helt enkelt hänga på låset. men det kanske inte är för fullt, du kanske blir för full :P. haha, men synes gör vi säkert. kram

 
At 5:18 em, Blogger Marie said...

trött? skojar du, jag har sovit i två timmar nu :S. men snart kommer nog partykänslan över en! (bra villkor för sig själv där, o parenteser är ju kanon :D). men samla lite energi nu, kaffe eller liknande..

 
At 5:30 em, Blogger Marie said...

hm..du får ta en powernap o piggna till =). äsch, muta en vakt eller två, eller använd dina kommunikationskunskaper till att snacka dej in, haha. borde ju gå som smort

 

Skicka en kommentar

<< Home