måndag, oktober 24, 2005

Skjuta på projektet?





Ena dagen står man och känner vårkänslor och ser 22 svettiga snubbar springa runt och jaga en barnsydd läderkula, nästa vaknar man och ser sin kära motorcykel täckt av snö. Vad är meningen? Lägg av!

HandMates Design. Vilket gäng. Med M16, masker och en otäck vilja att vinna möttes två lag bestående av HandMates. Projektledaren bakom en M16 med helautomatik visade sig dock vara en dålig idé, något som Robban (fastnade me avtryckaren riktad mot stackars Rob), André (adrenalinet sopade iväg ett 30-tal skott) och Cash (som ändå var i projektledarens lag) surt fick erfara. Projektledaren, undertecknad, fick även köpa nya skott i halvtid (konstigt nog den förste som fick torsk och den ende att bränna två mag...). Kul va d i allafall. Satan så kul!

Nu är de beställda, seinfeld-boxarna. Längtar.

Platt(!), gul och degig låg den där. En doftblandning av vanilj och banan nådde mitt luktsinne. Med världens nöjdaste min, övergick i skratt då skapelsen blev ännu plattare efter att det skurits i den, och förkunnade att sockerkakan var serverad. Men go va den. Satan så go!

Ingen innerbelysning. Inget backljus. Min underbara bil tar problematiken till nya höjder. Skönt att det är vinter och att dubbisarna ligger på förvar i Vallentuna.

Supperettan och J-södra. Vilken särdeles bra kombination. Nästa år sparkas det bättre boll på vallen, var så säkra.

Hoppas min blog i och med idag återfått sin "oseriösa" ton... =)

English Summary:
Shoot your enemies; N CASH.

2 Comments:

At 6:44 em, Blogger Robban said...

Ja aj va ont det gjorde, har märken kvar på benen:) Särdeles roligt med J-södra mot giffarna nästa säsong!

 
At 9:25 em, Blogger Jonatan said...

jo, d ska bli mysigt. Och BP me.. kuligt... gifflar e rätt gott btw

 

Skicka en kommentar

<< Home