fredag, mars 17, 2006

ångest eller tandvärk?




Så visade den sig, om än blott en kort stund, igen då våren. Plusgrader och sol ingav den en varm känsla inombords. Under promenaden till skolan stöttes den dock bort av en påminnelse av det kyligare slaget. Hälsans tandvårds stora skyltar gjorde mig påminnd om den allt för långa tid som förflutit sedan senaste besöket hos människorna med gröna kläder, vinande maskiner och ett obegripligt språk. Lite samma dilemma som för mig vad det gäller frisören. Något som kostar pengar men känns än mer otrevligt om man ser till dess konsekvenser (hos frisören obehaget att antingen vara missnöjd eller åtminstone känna sig"naken" efteråt eller hos tandläkaren då munnen ömmar, för att inte tala om hur det känns under själva ingreppet, långa paranteser till trots). I min liknelse med frisören kan man då konstatera att detta är något man drar sig för vilket gör ingreppet desto mer omfattande när man väl går dit. En skillnad uppenbarar sig då här. Hos frisören kostar det lika om man låter håret växa till en robert-wells-look-a-like eller om man går dit med flint medan den gode tandläkaren har mage att debitera per hål... så om håret nu växt ut allt för långt kan det vara ett tecken på att hålen i de vita har blivit fler till antalet än hålen i de svarta (dvs skorna jag bär som släpper in mer vatten än slussarna i panama för att fortsätta med liknelserna).

take a look at märys place...

En bra idrottsdag inföll igår i den vackra staden Jönköping. Hv71 tog steget närmare semifinal i elitseriens slutspel och JIK tog just samma steg. Hockey vs. Plasthockey och kanske kanske har vi dubbel anledning att fira när de båda slutspelen är färdiga och gulden tagits hem. Igen i hv's fall och för första gången i JIK's.

please visit dytte...

Mannen som tagit steget in i ett antal människors kylskåp och skafferier har visat sig vara farlig. Leverskador är en av del följder Atkins-metoden kan få enligt dagens AB. Ändå står det inte ett ord om priserna på dessa produkter. "En mini-choklad-kaka? Varsågod, det blir 35 spänn...". Ta med en ekonomiska aspekten så kan AB ha med en extra bilaga i ämnet på söndag. Kan inte bestämma mig om jag ska vara mest anti AB eller den gode Atkin.

en hel del fest(liga)bilder hos kawe

1 Comments:

At 10:53 fm, Blogger Jay said...

Oj hejsan hoppsan! Här länkas det friskt! Det var en trevlig överraskning :D

 

Skicka en kommentar

<< Home