söndag, februari 12, 2006

en chans till återhämtning?


tintin dricker karjala... 5 plus till den....

Så var det igång. OS. Slötittande på damkronorna och ett tempo som får bewe's hockeybockey att framstå som short track skating. Inga tacklingar och man bara väntar på att dom ska införa boll istället för puck för att skilja herrvarianten från damernas. Puck. Spännande namn föresten. En kändiskock för några tio-tal år sedan.

16-0 i hockey. Är damhockeyn bra nog för os?

Hur mäter man kunskap? Tycker tp-frågorna är felaktiga, vetgirig.nu-quizen manipulerade och gamla nobelpristagare är väl inte intressant? Nä, tacka vet jag seinfeld (sorry eek), sport och viss musik. Där har jag en liten chans i a f. Tiss...

"på spåret" ÄR festligt...

OS-uppehåll i korpidrotten och en chans till återhämtning. Ska ändå ut på Råslätts IP och göra lite piruetter men skönt att få vila från matcher ett tag. Revben och förkylning behöver allt tid de kan få. Lite som foppa, skadad men kan inte låta bli att lira... hmm, bra idrottsman då.

tre seinfeldsäsonger kvar.. släpp dom nu då!

I flyttdagboken är avståndet nu blott 3 dagar. På onsdag får jag nycklarna i min hand och kan börja härja med färg och diverse verktyg. En tripp till lågpris-land och ett par timmar i högteknologins djungel väntar. Känns fint..

1 Comments:

At 9:16 em, Blogger Marie said...

VM-94 verkar ha fastnat i alla fall, o sen klarade du Frankfurt med, stort.
Kan man boxas m revben av så kan man nog åka på is =P

 

Skicka en kommentar

<< Home