lördag, februari 18, 2006

Sjömansgryta av sverige?



bättre på betapet än yatzy tydligen... skitspel.

Sverige - USA, OS-semifinal. Vet inte hur en jämförelse skulle kunna göras i herrhockeyn, skulle möjligtvis vara Sverige - Vitryssland då. Fast ombytta roller. Att damerna skulle slå de amerikanska (sminkade) proffsen var det få som trodde. Lysande målvaktsspel, kamp och en otrolig mängd tur (undrar om all os-tur brändes på ett lag nu) var receptet. Spänning och dramatik och sällan tidigare har jag känt sådana känslor för damhockey. Intställningen kan man dock ha synpunkter på. "Vårt mål var final, nu är vi där", "vi kan göra en sådan match som senast då vi bara förlorade med 2-0". Crap. Varför inte "nu kommer vi ta hem guldet". Ok att "alla" i hockeyvärlden tror på kanada som guldmedaljörer men det borde inte spelarna göra. Med inställningen att vi "bara förlorade med 2-0" eller att målet är nått så kommer svenskorna bli överkörda värre än finskorna i semifinalen. 6-0. Kul för sverige men fortfarande är jag tveksam om sporten är av os-kvalitet.

"det här, det var det bästa som kunde hända..." - NakenJanne (då han blivit utröstad och trodde han skulle kunna komma tillbaka som "joker") och BänkenTellqvist (efter sveriges 0-5 med hänvisning till att ngn skulle vakna o fatt att det är os...)

Nycklarna i handen och flyttsuget enormt. Måste dock till sthlm först och även lossa lite pengar på IKEA. Blev kär i en soffa och klurar på sängvarianter. Två stycken 80isar eller en hel 160. Går den in? Kärlekssoffan blir inge av då kostnaden är för hög och det lär väl sluta med ngn budget. Blä för budget.

Två uteblivna medaljer i stafett och skidskytte. Varför?
jo det ska jag berätta. olofsson har starr o kan inte sikta och damerna hade klet under skidorna... - Norrlandseliten yttrar sig i frågan

Million Dollar Baby. Tung tung tung. Men ack så bra. Clintan är grym och livsödet gripande. Gillar dock Cinderella Man bättre då utgången var trevligare. Två tokigt bra boxningsfilmer i a f.

Schweiz - Tjeckien 3 -2
nu sjömansgryta...

1 Comments:

At 9:28 em, Blogger Therese said...

Du blev tokägd i Yatzy :D

 

Skicka en kommentar

<< Home