fredag, november 04, 2005

Leonardo i trucker-keps?


- Inga brutna ben där då?
Tre gossar satt i RadioK-studion och sände direkt. Utan något att säga men ändå relativt lyckat. Pär berättade om en händelse på Juneporten med poliser och press på plats och väntandes i låtlistan låg The Hives. Den uppmärksamme kan säkert, med hjälp av citatet i början av bloggen, lista ut vilken låt de vitklädda gossarna tänkte spela. (För er som inte kopplar direkt besparar jag er lite arbete genom att översätta "brutna ben" till "broken bones")
Med Pär bakom spakarna blev dock effekten av, det jag tyckte var så fyndigt, inte fullt så lyckad som min tanke. Istället för att starta låten pratade han vidare. "Nä, inga brutna ben den gången..." *suck* Nämner inget om HLK eller den årliga dammiddagen vartannat år med hänsyn till snuskörat och truckerkepsen.

Ryktas om att Leonardo är singel. Grå kofta och truckerkeps då kanske?

BTW är Robert Nilsson en särdeles strålande stjärna på radiohimlen nu mer. Vore spännande att få se mer om den mannen i framtiden. En show med manchesterbyxor och fotbollsmål kanske? Småkaken och pepsi? Borde nästan bli ett spex på det.

En kyckling på i Hightech-loggan? Tja, varför inte?

En samling av några klassvänner från förr. Spännande. Skönt att man äntligen börjat skolan så man inte är ensam, tre år efter studenten, med att vara lågutbildad. (är ju i och för sig inte utbildad än men på god väg). Fyra timmar kvar. Fyra timmar av cykelprovning, mat, råttmatning, sömn och kanske ett eller ett par ackord på gitarren. Mycke winnerbäck och så klart Sacrifice med gamle Elton på guran för tillfället. Svårt att spela house dock =(

Nä, dags att smurfa vidare i livet. Mot nya utmaningar med nya hinder rusar jag med hopp om att bli genomglad igen. Det var så nära.

Hardcore Super Star och Dytte. Grym kille. Spännande att följa utvecklingen nu. Tummar hålls i klassrum och bekantskapskretsar.

English Summary:
Robert. Pär. Jocke. Kawe.

2 Comments:

At 10:58 fm, Blogger Robban said...

Oj va roligt att vara med i radio... Vore dock roligt att höra sändningen! I övrigt en underbar blogg as usual!

 
At 10:53 fm, Anonymous Anonym said...

Tack på förhand och lycka till! :)

 

Skicka en kommentar

<< Home