onsdag, februari 07, 2007

Tillbaka. Igen.

Så var man tillbaka på sitt kontor, numer hemtrevligt inrett med bild på väggen och en hel drös med pennor, papper, mappar, böcker och annat bra-ha. Dessutom en vaxburk.

Efter långhelgen var det dags för första skribentuppdraget (förutom presentationstexten av Kommunikationsplan 2007 på IntraPolis då). Ett uppslag om Kriminalteknikerutbildningen ska skrivas och layoutas för facktidningen Kriminalteknik. Var på besök där idag och fascinerades av deras arbete. Ett hus uppbyggt med brottsplatser i alla rum. Allt från fall i trappan till skott i huvvet eller bara blodigt i garaget. Dessutom har kursdeltagarna tydligen utbildats i att mota bort media för när vi kom trodde de först vi var en del i övningen och körde bort oss vänligt men bestämt. Efter en stunds övertalning och tillkallande av kursledare fick vi dock klartecken att fota lite.

ska förhandla loss någon bild från besöket, inte helt lätt att få loss bilder i en från en verksamhet som skl:s.

Annars har dagen till stor del handlat om att sammanställa och insamla underlag för arbetet med Kommunikationsplanen. Drygt 20 gruppchefer har fått personliga GW-mail och jag hoppas på hög svarsfrekvens. De svar som hittills inkommit är väldigt bra och pekar på det jag redan konstaterat och gnällt på här. Mycket kommunikation. Lite struktur.

gastroskopi är inte så farligt som det sägs. men läkarna är dåliga på att hitta orsaker och samband kan jag tycka...

Bokade tid på gymmet idag också så imorgon behöver jag inte sitta med långkalsonger och svettas på kontoret. Då kan jag istället dimpa in varm och nyduschad (och kanske bastad om jag orkar upp så tidigt). Fint det.

Dagens lärdom:
Sweet and sour-sås kan explodera i micron och indesign-kunskapen sitter inte så ytligt som man skulle vilja alltid. Dessutom, Palmes kläder hänger i en röd garderob.

1 Comments:

At 11:15 fm, Anonymous Anonym said...

Låter som en grymt spännade praktikplats!
Ha de så gott!

 

Skicka en kommentar

<< Home