söndag, januari 28, 2007

Söndag med hockey och pannkakor



Så imorgon är det dags att återvända till SKL för ytterligare praktisering. Sista dagen av vila ägnades åt ännu en trip med pendeln till grannstaden norrköping och de tre vännerna. Efter lite shopping, dock utan inköp för min del, dök frågan om hockey upp.



Vi äntrade Himmelstalundshallen, henke och jag, strax före 16. 5 minuter in i matchen hade hemmalaget, jagandes kvalstreck uppåt, ett grepp om matchen med 3-0. Välspelat och fartfyllt och fantastikst trevligt var det i allafall.



Börjar lära mig allt mer nu. Hur man förflyttar sig med pendeln till exempel. Mycket smidigt.



Dagens lärdom:
Himmelstalundshallen var en gång sveriges varmaste hockeyhall.

2 Comments:

At 12:23 fm, Anonymous Anonym said...

Tjipp Jonte!

Häftig placering du har fått (eller skaffat dig, va vet jag) följer ditt äventyr med spänning!

Jag är i norge nu å skall så vara i 10v, har en tillfällig blogg som jag skriver i undertiden, kolla gärna in på http://vilseninorge.blogg.se

/Tossa

 
At 11:41 fm, Blogger Mia said...

Det får vara ditt nyårslöfte att inte göra om! Hmm, jag undrar jag vem som lät vem vinna.. Kunde jag göra annat när du faktiskt var på sjukhus? Men nu när du frisk så behöver jag inte förlora i varken Alfapet eller Casino..;) Mia-Dagen är ju en av dom få saker jag minns från den här mellantiden, men jag skulle ju inte ha något emot en till... ;)Men vi får se, kanske kan du vara värd en Jonatan-dag istället :)

 

Skicka en kommentar

<< Home