fredag, december 30, 2005

do it?

bakhjulssnurr, snart i en stad nära dig...

Så kom den till slut. Vintern, med allt vad den för med sig. Snön fick äntligen en chans att lägga sig och bädda in jönköping i ett vitt täcke. Kan inte riktigt se tjusningen med vintern även om jag föredrar snön före blasket så klart. Något som dock var fantastiskt festligt var att busa runt i decimeter tjock snö på en 200 cc fyrhjulig motorcykel. Kylan som omringade hals och nacke och förvandlade fingrar o tår till iskuber glömdes bort och för en stund togs jag tillbaka och mindes timmar i pulkabackar och på frusna sjöar tidigare i livet.

118118...

Hur va d nu? Inte före sommaren? jo, så var det...

Nyår smyger sig allt närmare. En anledning att inte gå dit. En anledning som god som någon. Eller något. Men frågan kvarstår lik förbannat. Vad göra? Nog för att det är som vilken lördag som helst men något borde man göra. En vän kvar vid min sida men planer har vi inga, hu vi våra flaskor ska svinga (och om det ens ska vara något alkoholhaltigt i dessa). En fest, en middag eller bara somna framför teven? Får väl dra ihop en fest själv om man ska bli bjuden, någon som e sugen?

nyårsdepression eller värre? märks om ett par dagar...

Snubblade in hos emma o kunde inte låta bli att göra det. Testet. Det avgörande testet. Det enda sanna testet för att förutspå framtiden och göra upp en plan för livet. För livet bör nämligen planeras nu, snart. Fan att d ska va så lite tid till så mycke...

"KarriärHallspegeln RISKA föredrar människorelaterade yrken"
"Partnern känner osäkerhet inför vem han egentligen lever tillsammans med, vilket i sin tur gör spegeln ännu osäkrare. Många speglars förhållanden har gått i kras av den här anledningen."
"Bokhyllan BILLY och RISKA blir ofta goda vänner."
"I kärlek bör RISKA leta efter diskstället GRUNDTAL eller TV-stället OBSERVATÖR. Det är rejäla personligheter som RISKA kan få ett bra förhållande med."

testa o se om du råkar vara ett diskställ eller kanske ett tvställ...

akta er hundar för "här kommer piff o puff, e på gång nu..."


do it, do it...

5 Comments:

At 2:34 em, Blogger Jay said...

Undra hur du hitta till emma hehe! ;-)
Det ordnar sig till slut sa den ene hallspegeln(jag) till den andra hallspegeln(du).

 
At 3:40 em, Blogger Mysan said...

Är över nyår, det har en tendens att alltid bli så uppförstorat..amatörernas afton brukar det väl kallas!? :)

Festligt test det där haha...jag är visst bokhyllan Billy..ordningssam och står vid mitt ord (jovars..), läser alltid säkerhetsföreskrifter och bär cykelhjälm (nja...) Ska akta mig för sittkudden pösig!! Billy & Riska blir ofta goda vänner, det känns tryggt! :)

Hej å KrAm

 
At 5:32 em, Blogger Mysan said...

Vänskap verkar väl vara en bra utgångspunkt för giftemål!? :)

 
At 5:38 em, Blogger Robban said...

Jag blev en Fåtölj vid namn BARKARBY... Men Jonte även fast du blev en RISKA så kommer du alltid vara min stoppning i dynan!

 
At 7:25 em, Blogger Marie said...

Spegel spegel på väggen där... Klart man blev en hallspegel, vad annars:P.
Tjusningen med vintern är att man inser hur mycket man älskar sommar. O snö gillar man eftersom det är vitt, fluffigt och roligt att åka pulka i :)

 

Skicka en kommentar

<< Home