torsdag, november 17, 2005

En norrländsk fura?


Grattis vår älskade norrlänning på den STORA dagen!

Förkyld
Sovandes i 16 timmar. Satan så ont i halsen o snorig. Men man kan inte svika gänget, inte på dammiddagen. Introt och huvudattraktionen måste ju göras. Och som förtroendevald måste man visa sin bättre sida. Hrm... eh? Kanske skulle hållt sarrongen uppe...
Men attans så trevlig tillställning. Kul att se kreativiteten på utstyrslarna. Plus till ris och varaner. Inte var dag man får dansa med en varan på kåren. Får bli styrelsebordet med sen.

Fan va allt inte kan va bra jämt. Va är det för fel på killen...?

Kan inte hjälpa det. På samma sätt som Amy D fick fart på dansgenerna i vintras är det något speciellt med Step Up me den gode Darin. (vill inte erkänna, vill inte..)

oh, oh oh oh oh... step up....

Satans Saab, rasad koppling att lägga till på listan över defekter. Varför jävlas världen me just min kärlek? Skogsgrön, vrålande motor och kaputt... ja vill, ja vill, ja vill.... Dags att städa ur gammelbilen och ta hem den. Välkommen tillbaka my precious...

Beach 2006 närmar sig med stormsteg...

Hur ska man ställa sig till vintern egentligen. Den går ingenstanns hur mycket man än förbannar den så kanske en positiv syn på det hela gör att det åtminstone känns bättre? Himmelen ÄR faktiskt vackrast på vintern och snöbollskrig har aldrig varit fel.

Tårtbakning. Vi äro rövare vi...

Hmm, undrar om saker man skriver här alltid tolkas för vad som faktiskt står bakom. Lätt att läsa fel. Notis.

English Summary:
Striptease on the beach 2006.

3 Comments:

At 4:21 em, Blogger Robban said...

Oj va rörd jag blir! Tackar tackar!Det var väldigt roligt igår! Ja vintern tycker inte jag är en hit, allra helst här där det inte blir en riktig vinter!

 
At 5:56 em, Blogger Frida said...

Klart det var fest! Nja vi hade en egen dammiddag och så slapp vi tänka på klädseln...=)Hade ni kul då?

 
At 2:21 em, Blogger Robban said...

Klart du ska med på kändisfest!:) 50 cent har en förkärlek för småkakern... Väldigt snygg jacka!

 

Skicka en kommentar

<< Home