söndag, april 09, 2006

Back in b?


walk the line.. or the beach...

Ibland tar det längre tid mellan blogginläggen på Jonatan;JKPG än det tar för Rolling stones att släppa nya skivor men detta är inte resultate av at händelselöst liv, tvärt om.. Tiden är lika tillräcklig som csn-stödet under sommaren och då är det bloggen som tar stryk. Regnet ligger tungt över staden i skrivande ögonblick men ändå finns det hopp. Ett gympass följt av en lång promenad med trevligt sällskap längs vätterstranden som avslutas med en pasta av pastamästaren själv.

Resumè av senaste tiden:

Födelsedag - Kärleksförklaringen till vännerna är total efter den bästa födelsedagen (och längsta?) någonsin. Fyra dagars kalas med skönsång både IRL och i telefon. Fantastiska presenter, köpta som stulna... Äger på BetapetLIVE nu me.. tur gills inte...
Hockey - Vad ska man säga? Två dagar av sorg.. tälje utslagna följt av en osannolik sista minut i sista semifinalen av hv... say no more...
Fadderutbildning - Höghöjdsövningar med bästa supporten och en femkamp som ingen vet vem som vann... Grill och en fallen stjärna avslutades med en joggingtur... hurtigt värre.
Sittning - mycket trevlig tillställning med två grymma spex.. grymt cicci!
Husfest - Lagom är bäst, både i mängd och fart har jag hört...
Walk the line - Grymmaste filmen på länge, å vilken musik...

Vid tillfälle ska jag debattera missvridningen av trafikproblem till följd av akoholproblem kontra sömnbrist... cliff hanger?

English Summary:
Pasta Place Puttrik; DoNt, don't... or do it?
vart är jag

2 Comments:

At 9:38 em, Blogger Therese said...

post-it bloggarnas återkomst är icke att förglömma =) Trevligt värre! =)

 
At 11:51 fm, Blogger Marie said...

äger i betapetlive? nja... du är ju inte obesegrad längre...borde skaffa en "äkta" ordlista bara.
beach2006 kommer bli en stålande beach om ni håller i träningstakten och vädret spurtar på med sol snart.

 

Skicka en kommentar

<< Home