lördag, september 09, 2006

varför?

varför tror alla att ja e sur?

ah, fredagkväll. eller som de båda raggarna i fårrden så vackert sjöng "...o fest i folkets park". Nu har jag då inte svängt förbi folkets park och kollat upp saken men kylan i kinderna säger mi att sommaren är förbi och så även festerna i folkets park. (vilka jag i för si aldriga varit på ändå, men men). Efter en trip till det tyskaste av länder kändes en lugn fredagskväll som ett måste. men måsten är inte bra. lite köldknäpp med mc:n o ett o annat sms, samtal o träffar räddade ändå helgens första dag.


kom hem...

snart går det inte låta bli att blogga om det längre. valet närmar sig med stormsteg och mycket tankar rör sig i huvudet på den envist klarblåa mkv:aren. kanske för dåligt insatt när jag säger att matematiken lägre arb.giv.avg. ger fler jobb, mindre bidragsberoende o ett sundare företagsklimat i gamla industrinationen sverige. kanske vet du som läser ett argument till varför vikten av jobb, utbildning och ansvar inte ska löna sig utan att bristande arbetsmoral även ger inkomst i bidragsform. ser inget problem ge bidrag i den mån folk inte KAN arbeta men den som påstår att så är fallet idag är anitingen blå(?!)ögd o naiv eller en lögnare. Äh, som sagt, kanske sitter någon på argument som är bättre. Shoot! Förresten så läste jag en insändare om stackars hemlösa i tidningen, gissa om det kliade i fingrarna men den debatten är all, åtminstone på Jonatan;JKPG.

Varför kan folk inte bara säga som det är direkt?


Vi var inte bara turister. Vi var på affärsresa. Tittade på Babas bilar på resan ner och kanske var det Babas gula o röda bil som plötsligt dök upp på parkeringsplatsen jämte vår fina buss. Varför åka till tyskland med en ferrari utan bagageutrymme? Tokdyra mil, ingen risk att man kan ta me ngt. Vi tänkte först att dom köpt bilarna i tyskland å skulle hem men knappast svenska regskyltat då ey?


Slutligen är det dags för nästa reklamspot. Titta in på min förebild o stora vän Jensas nya blogg.

English Summary:
Watch out what youre doin'