onsdag, maj 31, 2006

trodde ni inte va?

en stilla promenad i sällskap av fåglar2 och andra lösa varelser. Tid i överflöd, mark knopfler1 i högtalarna och inte en uns av trötthet. Så tickade klockan mot deadline och gruppen kom ifatt sitt uttänkta schema. Vilket schema sen. Folk tvivlade, folk skrattade. Skrattar bäst som skrattar i Sinai. Frågan är numer hur vi ska kunna begränsa oss till 2-siffrigt sidantal...

Validitet hos susning? Det är viktigt att inte nöja sig med de uppgifter som serveras på det solkiga silverfat som i folkmun kallas susning.nu. Solk i mjölkbägaren kan upstå om man likt Ray litar på allt som sägs och inte ens en informationsansvarig på en högskola någonstanns i region vätterbygden kan rädda en sådan fadäs. Watch it blir dagens råd från natt(läs morgon)panelen.

1 Bodde också i Newcastle-upon-Tyne och Yorkshire innan han kom till London. År 1977 bildade han tillsammans med brodern David Knopfler, Pick Withers och John Illsley det sedermera smått legendariska bandet Dire Straits i södra London.
2 Fågel -1)en klass inom ryggradsdjuren, se Fåglar 2)en grupp av maträtter 3)ett medeltida släktnamn, översättning från tyskans Vogel?

English Summary:
Fuck it. Loooooose animals and a house of a rising sun.

2 Comments:

At 3:36 em, Blogger Caroline said...

Inte skulle väl vi skratta åt er, det var bara en del i taktiken så att ni skulle ta er i kragen och motbevisa oss, så det så! ;)

 
At 7:11 fm, Anonymous Anonym said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

 

Skicka en kommentar

<< Home