måndag, maj 22, 2006

linslus?




Kan bara konstatera, inte mer än så, vm-guldet. Klassisk vm-finaldag, klassiska tröjor och klassiskt bleka namn. För vm är blekt, särskilt i år. Kan inte ens känna den studsande glädjen över att sverige i och med "dubbeln" blev historiskt första lag som lyckades med den bravaden. Än mindre åt Jörgen Jönssons trippel. Skulle vart vi. Skulle vart Hannula.
Varför spelar man ens vm samma år som os? intressant och hett någon månad efter och utan de stora stjärnorna? Stort mästerskap när snacket är som hetast kring Zlatan, Ljungberg och Larsson i kommande vm. Nej, kommer inte vara en av dem som beger sig till sergels imon i regnet och hyllar.

känner du någon bot?

Det är just det där regnet. Regnet som gör sommaren lite lite avlägsnare och allt som den bär med sig. Melon, ljumma promenader i mörkret och mc-tur till ön. Ön som besöks mindre än hälsosamt under vinterhalvåret men som lyser upp och står för dom starkaste sommarminnena. Tillsammans med Vista kulle då.

ghetto superstar, that is what you are...

Polissuget som gör att jag tar pipa och mina kort med mig ut på det gröna på tisdag: För visst finns det likheter. Auktoritet och makt finns såväl hos polis som fotbollsdommare och deras upgift är att se till att regler följs. Å så bra.

English Summary:
Power is the clue...

1 Comments:

At 1:58 fm, Blogger Therese said...

"Jag känner en booot, hon heter Annnaaa, Aaaanna heter hooon o hon kan bannaaa baannaa dig så hååårt" :)

 

Skicka en kommentar

<< Home