fredag, november 03, 2006

snömys eller bara slask?

mkv-löv i den smältande snön

så lade sig ett vitt täcke över ett lugnt jönköping. med kalla fötter och ilande vindar som snärjer sig kring halsen blir man påminnd om att det faktiskt finns en årstid som kallas vinter. en årstid med snor i näsan och varma drycker i koppen. dock spår vädermänniskorna på teve om ljummare tider redan i helgen. slask med andra ord.

data-holic? jodu, med en trasig kind så kan man inte göra mycket annat...

såg Dirty igår och blev inte nöjd. gangsters är glamour men inte dessa två poliser. tacka vet jag tony soprano och hans gäng som hjälper mig att för en gångs skull få lite ordning i kungsgatans rörigaste 35,5 kvm. verkar som tony har lite problem med junior just nu men det ska nog lösa sig.

hank, just let me hear some of that rock 'n' roll music.. soon...

det är inte bara tenta-tider som får en att ägna sig åt allt-det-där-jag-inte-hinner-om-jag-inte-gör-det-just-precis-nu. städning har samma effekt, så istället för att svepa moppen över golvet blev det ett par snabba foton och ett blogginlägg.

"...om ett minne inte är ett ting utan ett minne av ett minne, parallellställda speglar, då är ju det hjärnan säger nu om vad den påstår har hänt, färgat av det som hänt dessemellan." - Clark.

Så sant så sant. Minnen formas så klart av vad som hänt sen händelsen som minnet relaterar till. Det förklarar en hel del från kärlek till hur man kunde tro att polisskolan skulle vara så bra som man mindes den när man nu, 10 år senare, återigen ägnade en och en halv timma till denna polisskildring. Tacka vet jag poliser. Hejja public service. Hrm.

English Summary:
Seems like a fine day for a walk in the sun. and som NHL06.

3 Comments:

At 12:37 em, Blogger Therese said...

Solpromenad är alltid bra. Lätt bättre än att bli uppelda i en marschall (stavning??) eller slängd i en snöhög!

 
At 2:29 em, Blogger Jay said...

Emmi: Klart man kan leva i nuet. Fast det som har varit präglar ens personlighet och tänkande.

 
At 12:46 fm, Blogger Mysan said...

Trivselsurfare muffi, det låter bättre. Hoppas pizzan smakade? Synd att vi inte enades om ett straff till den som inte höll sin del av överenskommelsen...då hade jag inkasserat många vinster vid det här laget :)

 

Skicka en kommentar

<< Home