fredag, oktober 20, 2006

dimmer're?




jag har dimmer i garderoben. jag har även dimmer i köket, i hallen, i storrummet. jag har dimmer på båda mina golvlampor och jag har dimmer på mina sänglampor. kvar är toaletten. dimmern kan vara guds gåva till människan. dimmer på toan när man duschar på morgonen. dimmer på sänglamporna när man vaknar för att slippa chock. dimmer för att ge mysbelysning.

Jag skulle vilja ha dimmer på livet. tänk att kunna dimmra ner när allt är åt helvete. dimmra ner eländet liksom. eller dra på full styrka när lyckan är där. eller om man kunde koppla en dimmer till energin i kroppen. då skulle man kunna vrida upp lite på vintern eller vrida ner lite nu. nu när jag borde sova snart.

English Summary:
Dim-dim.

5 Comments:

At 2:21 em, Blogger Jens said...

Jonte du är min dimmer i höstmörkret!

 
At 11:07 fm, Anonymous Anonym said...

Trådlöst skall de vara jonatan ;) Tänk dig att när du vaknar kunna tända på toaletten, starta kaffebryggaren, samt brödrosten ifrån sängen, osv...

 
At 11:26 fm, Blogger Magnus said...

Varför har du dimmer i garderoben Jonte? Verkar överflödigt...

Och erik: varför skulle man vilja tända lampan på toaletten när man ligger i sängen?

 
At 12:13 em, Blogger Daniel Långström said...

Vet du vad.. Med tanke på vad jag har lärt om dig det senaste året så har du en synnerligen intressant själ. =) Varför då?

Ditt sätt att arbeta med text och bild, borde får Dig att likt Wittgenstein flytta till en norsk fiskestuga och börja på de böcker som du har planerat att skriva. Likaså finns det fantastiskt mycket inspiration för konst, digital eller annan som kan ligga till grund för ditt skapande..

.. och när det blir midsommar så kommer grabbarna från studenttiden, med sill, snapps och Smålands för en härlig skiva. Ett gott avbräck i den bråda kulturnepotismens tidevarv! :)

Skämt åtsido. Du är en grym designer och en makalöst bra skribent!

 
At 4:49 em, Anonymous Anonym said...

Mange: Vem vill gå in på en nedsläkt toalett? Man vet inte vad som kan döljas där inne. Kopplar man sedan ett relä till duschen så kan man få ett bad upptappat med...visst är livet underbart! :D Btw..hur går det med whiskeyn?

 

Skicka en kommentar

<< Home