måndag, juni 05, 2006

mc-sommar?




Med risk för att bli tjatig och tråikig men f*n så härligt det är. Att ta hojjen på en sväng och minnas sommaren. Med den vigde, mc-vana äventyrsflickan som trevligt sällskap och en chokladkaka med alldeles för lite digestive som fika testades mången vägar i de småländska landskapet. Missade mjukglassen i lekeryd dock, den hade varit fin. Galet pratsjuk man blir med så fort möjligheten att prata försvinner med vinddraget. dryga 2,5 timma o 11,5 mil vart d o ja hoppas d blir mer innan sommarn är över. ryggstödet är monterat....

fan inte sant, så fort blåsan i ögat försvann och därmed det eviga skavande får ja in grus o nytt skav... orkar inte.

English Summary:
Keep it running...

4 Comments:

At 8:03 fm, Blogger Frida said...

Förfest i dalvik på ons!

 
At 10:09 fm, Blogger Jay said...

Bloggaren jonte håller en jämn och stabil linje. Kul att se. Mc med vanliga jeans i 15 mil är dock inte lika kul du ;) Kallt blir det!

 
At 8:20 em, Blogger Caroline said...

Du sa det själv, sommaren är här och det finns sååå mycket saker att göra, så det där med målningen får nog vänta men öl låter trevligt ;)

 
At 10:56 em, Anonymous Anonym said...

Tack för en toktrevlig tur...insåg först nu hur mkt jag faktiskt har saknat att sitta där bak å kika på landskapet som passerar förbi. Trots de kalla knäna så var det det bästa på länge! Dock besviken över mjukglassmissen men men... :)

 

Skicka en kommentar

<< Home