torsdag, juli 13, 2006

dr kärlek?


tävlingen pågår, många bra förslag... se ett par inlägg ner för instruktioner.

inte alla dagar är sådär vanliga som dagar i allmänhet kan vara. en dag som höll på att sluta i räv-mos för två små stackare och som började med en 7.55-uppstigning bjöd på så mycket annat. 16,5 timmas arbete på en dag är för mi någon form av rekord. en trip över kvällen till mantorp och tillbaka hör inte till vad jag gör mest. burit ett ton hästskor på och av en buss. kört traktor och fyrhjuling. vart nästan i vadstena och suttit vid stångån och druckit dr pepper, njutit av sommarkvällen och lyssnat på free fallin'. inte tänkt framåt, inte tänkt bakåt. lyssnat inåt och på p3-dokumentär i mp3:n. sparade sedan ett tag.

"Om du har en sjukdom, du vet att det är kärlek. Låt mig bli din doktor, bara för en kväll" - Dr Kärlek

Angående p3-dokumentär så blir uppmaningen, spring in på www.sr.se/p3 o ladda hem dom.

Lyssna på om hur ett kaffe-köp, en invandrarbakgrund och ett snöre som aldrig kunde bindas till ngt alls kostade en man 8,5 år av sitt liv bakom galler och hur samme man sedan fick 8 ynka miljoner (delat på de fyra, hans barn och hans fru också, är det pissigt betalt kan man tycka), hur försäkringskassan, trots att han under 4 år tvingats gå hos psykolog och under fängelsetiden försökt ta sitt liv, anser att han vid 57 års ålder inte kan gå i pension utan gå tillbaka till hemtjänsten, som blev hans fall och hur han aldrig fått en ursäkt för den felaktiga domen.
Lyssna på militärtransporterna på estonia och spränghålen som tystas ner.
Lyssna på hur en kvinna mördades och styckades men vars mördare fortfarande går fri till följd av ett antal grova rättsmissar och hur de misstänkta läkarna eventuellt kan vara oskyldig fast medialt dömda. Hur kvinnans namn, tillsammans med två andra mördade kvinnors, utgör de svenska motsvarigheterna OCH i samma kronologiska mord-ordning OCH i samma "yrke" som jack the rippers mordoffer på slutet av 1800-talet.

Nu börjar dokumentären om lasermannen och hur en galen man tog ny demokrati på orden och gjorde som lejonen i afrika förr i tiden....

English Summary:
Sitting with my new sunglasses on. 2 pair 2day, how many 2morrow?