onsdag, september 28, 2005

Humorister som tippar?

Vilken fest, vilken underbar fest.. det ska bli. Sitter med en kebabrulle i magen och ser ut över ett regntyngt Jönköping. Nu känns det på riktigt, hösten är här. Att då miss chansen till en blöt kväll på mysiga humor i ovan nämnda stad vore tjänstefel som student. Sitta på en barstol med en 25 kronors öl i näven o spana ut i mörkret. Tunga droppar som seglar ner för fönstren med tung bas som kompangemang. Det blir en kväll på humor, en klubbkväll.

Fick ett mottip angående elitserien tidigare idag. Pär antyde då att mitt tip om att djurgården på plats 10 skulle få kvala mot malmö. Svårt att snacka bort, men... ...tippet är efter sista matchen i serien. Sen kommer en protest och Djurgården fråntas 3 poäng och hamnar under kvalstrecket.. det var så ja tänkte. Så var det uträtt också...

Nu åter till verkligheten och skolan. Lektion, möte och hemgång. Sen förfest, nedgång och krog. Vad hände med för-förfesten kanske du min käre läsare undrar då.. Jo, pga av tidsbrist skjuter vi på den till ett annat tillfälle, meddelar om detta senare.


Sista tanken:

11 år sedan... 859 människor miste livet i den största fartygskatastrofen någonsin. 28 september 1994 kl 00.40 kapsejsade och sjönk M/S Estonia.
(www.nationalencoklypedin.se)

English summary:
Rainy kebab roll. Humour. Stick up. No Pre-pre party what so ever.